Szolgáltatásank

Miben segíthetünk?


Levesszük az adminiszráció, pályázatírás, hivatali ügyintézés és még megannyi más teendő terheit a válláról, így végre azzal foglalkozhat, ami pénz hoz.

Pénzügy és Adózás

Jó kapcsolat a hatósággal

Szeretnénk, ha az ügyfeleink partnerként gonolnának az állami hivatalokra, például a Nemzeti Adó és Vámhivatalra, ezért többek között az alábbiakban tudunk segíteni.

  • Online könyvelés havonta 25.000 Ft-tól
  • Átalánydíjas tanácsadás havonta 20.000 Ft-tól
  • Tanácsadás konzultációnként 10.000 Ft-tól
  • Szerződés összeállítás, iratminta készítés 10.000 Ft-tól
  • Hatósági iratok értelmezése 5.000 Ft-tól

Adóhatósági ellenőrzések során segítséget nyújtunk a társaságok számára, igény esetén külső tanácsadóként, de akár meghatalmazottként is. Ezen szolgáltatások egyedi árasak.

Partnereink együttműködve a hatóság képviselőivel az őrzés-védelmi feladatok ellátásában is segítenek ügyfeleinknek. Keressen minket ilyen feladatok kapcsán is.

Havi átalánydíjat fizető ügyfelek részére jelentős kedvezményt, akár díjmentességet is tudunk biztosítani egyes szolgáltatások esetében.

Menedzsment

Pályázat? Megírjuk.

Folyamatosan figyeljük a cégek számára elérhető pályázatokat, és tájékoztatjuk az ügyfeleinket az elérhető forrásokról. Természetesen a teljes ügyintézésben is számíthatnak ránk, ha valamelyikbe belevágnak.

  • Üzleti terv készítés: 100.000 Ft-tól
  • Pályázatírás: alapdíj 50.000 Ft-tól + sikerdíj

A sikerdíj mindig a pályázati kiírástól függ, és egyedileg határozzuk meg kiírásonként.

Jog

Ügyvéd? Gyorshívón.

Minden cégjogi kérdésben számíthat ránk már az alapítástól kezdve. Jellemző szolgáltatási áraink:

  • Cégalapítás: 55.000 Ft-tól
  • GDPR szabályzat összeállítás: 100.000 Ft-tól

Amennyiben a fenti szolgáltatásokon túl egyéb jogi ügyekben szorulna segítségre, abban az esetben is forduljon bizalommal hozzánk, és kérjen egyedi árajánlatot.

Havi átalánydíjat fizető ügyfelek részére jelentős kedvezményt, akár díjmentességet is tudunk biztosítani egyes szolgáltatások esetében.

Coaching

Hozza ki magából a legjobbat

Tapasztalt kollégánk segít az átalakulásban, amivel kiemelkedő és jelentőségteljes életet alakíthat ki magának. A kapcsolódó szolgáltatásaink személyre szabottak, így minden esetben egyedi áron elérhetők.